iOS 13.4 ar putea fi lansat pe 17 martie

Conform unor detalii descoperite în materialele de marketing ale AliPay de către site-ul chinez IT Home, Apple ar putea plănui să lanseze iOS 13.4 marți, 17 martie. Screenshot-urile puse la dispoziție de IT Home sugerează că iOS 13.4 va introduce Apple Pay și suport Apple Wallet pentru AliPay, o populară platformă de plăți mobile din China, iar acest update este așteptat a fi lansat devreme în cursul dimineții de 18 martie în China, ceea ce s-ar putea alinia cu o lansare pe 17 martie în Statele Unite.

Având în vedere această informație, ne putem aștepta să asistăm la o lansare iOS 13.4 pe 17 martie la 10:00 a.m. în SUA, ora standard la care Apple lansează update-urile iOS, sau cel târziu pe 18 martie. Odată cu iOS 13.4 va fi lansat si iPadOS 13.4, și probabil și watchOS 6.2, tvOS 13.4 și macOS 10.15.4.

Primele variante beta ale Apple pentru iOS și iPadOS 13.4 au apărut pe 5 februarie, așadar software-ul va fi disponibil după aproximativ 6 saptamâni de testare. iOS 13.4 include o nouă bara de instrumente pentru e-mail cu un design mai logic, partajare de foldere prin iCloud, noi stickere Memoji și Animoji, noi setări pentru aplicația TV și multe altele.

*Photo by Szabo Viktor on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *