Apple a lansat și noul model al popularului MacBook Air, cu Magic Keyboard

Alături de noul iPad Pro, Apple a lansat ieri și un nou model pentru MacBook Air, desemnat de aceasta drept „cel mai iubit notebook din lume”. Noul model este mai rapid, are o nouă tastatură Magic Keyboard, spațiu de stocare dublu și un preț avantajos.

MacBook Air are acum un nou procesor Intel i7, iar conform Apple, performanța lui este două ori mai mare și are cu pana 80% mai multă putere grafică, permițând utilizatorilor să realizeze mult mai rapid activitățile zilnice și să joace mai multe jocuri. 

Spațiul de stocare al noului model începe de la 256GB SSD, dar poate fi upgradat până la 2TB, ceea ce le dă posibilitatea utilizatorilor să stocheze mult mai multe filme, fotografii sau alte fișiere.

Acest model are și noua tastatură Apple Magic Keyboard (de la MacBook Pro de 16 inch), un ecran Retina excelent de 13 inch pentru culori vii și text clar, are Touch ID pentru o logare ușoară și pentru achiziții online securizate, un trackpad spațios, baterie care ține o zi întreagă și vine cu  sistemul de operare macOS Catalina. 

Ținând cont de toate aceste îmbunătățiri, nu e de mirare că Apple a numit noul model „cel mai bun MacBook Air făcut vreodată„. Prețurile încep de la 999 USD, iar noul MacBook Air poate fi deja comandat pe site-ul Apple. Conform unui comunicat de presă, el va ajunge în magazine săptămâna viitoare, chiar dacă momentan magazinele Apple din toată lumea sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *