Ar putea fi amânată lansarea iPhone 12 din toamnă?

Se pare că au apărut discuții interne la Apple despre posibila amânare a lansării iPhone 12 din toamnă, primul iPhone 5G al companiei. Conform site-ului de știri din Asia, Nikkei, situația curentă provocată de coronavirus a început să provoace îngrijorări referitoare la capacitatea întregului lanț de producție de a face față unei lansări de proporții în toamnă. În plus, e posibil ca nici clienții să nu mai fie atât de dispuși să facă upgrade în viitorul apropiat, cel puțin nu în număr așa de mare.

Sursele Nikkei spun că se așteaptă finalul lunii mai pentru o decizie finală, compania Apple monitorizând cu atenție evoluția pandemiei în Europa și Statele Unite, cele mai mari piețe ale sale. Mulți angajați Apple lucrează de acasă în această perioadă iar transporturile globale sunt mult afectate, aceste lucruri îngreunând foarte mult dezvoltarea și testarea de prototipuri finale ale iPhone 12.

Încă nu cedăm. Facem tot ce putem pentru a rezolva aceste probleme” spune una din sursele care are cunoștință de aceste discuții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *