Recomandare de lectură: Seria Noah’s Ark

1 mai 2014, Pământul este devastat de un asteroid rătăcit, care șterge aproape toată viața de pe suprafața lui. Aproape, dar nu toată. Trei mii de suflete aflate la bordul unei nave de croazieră care vizitează Polul Nord sunt cruțate de o ciudățenie a naturii.

Dacă tot stăm în casă și căutăm moduri de a ne petrece timpul într-un mod cât mai plăcut, ne-am gândit să vă recomandăm încă o lectură interesantă: Noah’s Ark (Arca lui Noe) de Harry Dayle. E disponibilă doar în limba engleză dar, pentru cunoscători, nu ar trebui să fie o problemă. Iar cum poveștile despre sfârșitul lumii sunt întodeauna captivante, probabil și aceasta vă va face să nu lăsați cartea din mână până la final.

Primul volum din serie, Survivors (Supraviețuitorii), este disponibil gratuit în Book Store, celelate volume, dacă vă place povestea, fiind disponibile contra-cost. Puteți cumpăra toată seria, la un preț mult mai mic, de 40 de lei.

Dacă ați citit-o, cum vi s-a părut? Ați continuat cu celelalte volume sau v-ați oprit la primul? O recomandați și altora sau aveți alte idei mai bune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *